Lesber norsk sex forum

lesber norsk sex forum

Det er verdt og prøves. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet hvordan har lesber sex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3. Guest gossip   0 0. Report post  ·  1. Posted October 29, edited. Edited October 29, by Trille. Share this post Link to post Share on other sites. Guest Helga   0 0.

Report post  ·  2. Posted October 29, Jeg er ikke lesbisk så jeg kan desverre ikke gi noe ordentlig svar her! Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. Trille mod Edited October 29, by Trille.

Gyngestol   9. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Guest Bellatrix   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9.

For meg, ja, men neppe for de som er lesbiske. Report post  ·  Yme   Jeg ville nå ikke si at en agurk er kortere en en penis. Kittykat   Posted October 30, edited. Posted October 30, Anonym burde man bruke kondomer ved bruk av dildo?

Hanne Først og fremst må jeg si at det er veldig gledelig at Helseutvalget har utvidet sine arbeidsområder til også å gjelde rus og pyskisk helse. Etter hva jeg har forstått er lesbiske overrepresentert i forhold til sine heterofile medsøstre i blant annet alkoholstatistikken. Mye av dette kan nok forklares med at mange lesbiske lever uetablerte liv uten barn og at denne livsstilen gir rom for mer fest og moro.

Likevel har jeg inntrykk av at for de som topper denne statistikken er alkoholkonsumet også stort på 'privaten', hjemme? I kjølvannet av dette skjuler det seg jo også problemstillinger som handler om dårlig psykisk helse Har Helseutvalget noen konkrete handlingstiltak for å jevne denne statistikken mot den heterofile referansegruppen?

Både når det gjelder alkoholkonsum og å nå de som sliter der hjemme? L-kursene står for Samtale, Kunnskap, Åpenhet og Livsstil.

Det er et ikke-moraliserende kurs hvor man deler erfaringer, reflekterer over egne valg og diskuterer miljø og holdninger, samt lærer mer om egen helse. S står for Ruserfaring, Aktiviteter og Samtale og er grupper for homser og lesber som har et avklart forhold til rus, og som ønsker seg et rusfritt nettverk. Du har kanskje vært i behandling og fått snakka lite om identitet, eller føler kanskje at ditt tidligere forhold til rus har hatt en sammenheng med hvilken seksuell legning du har.

Neste gruppe starter 4. Urban Overlevelse er gruppa for deg som er ung, og som innimellom føler at rusen dominerer mer enn du synes er ok. I gruppa treffer du andre som opplever det samme som deg, og temaene kan være oppturer og nedturer, håp og drømmer, identitet, seksualitet og det som ellers er viktig for akkurat deg.

Neste gruppe starter 6. Er noe av dette noe for deg, eller vil du ha mer informasjon? KOntakt oss på 23 35 72 00, eller send oss en mail på marga helseutvalget. Anonym Jeg har aldri hørt om jenter som beskytter seg når de har jentesex. En venninne av meg mener risikoen for å bli smittet ved jentesex er undervurdert.

Hva mener dere om den påstanden? Hilsen Bård, Merethe og Marga Hvorfor varer mange lesbiske forhold kort? Anonym Jeg er av den generasjonen hvor jeg har fått oppleve forhold til lesbiske over lang tid. Det jeg lar meg merke både privat og ute er at forholdene ikke varer lenge. Går det over 3 år så jubler mamma, venner og øvrige. Det vi imidlertid vet er at de fleste av oss er forskjellige, og vi håndterer livene våre på ulik måte.

Noen av oss ønsker oss livslang kjærlighet, mens andre trives med andre innretninger for livet sitt. Hilsen Bård og Merethe Usikker ung jente Eg e en jente på 16 i fra bergen!

Eg e veldig usikker på min legning,men eg e sikker på at eg e bifil! Men,eg e usikker på om eg e mer enn bifil! De to siste årene har eg bare likt jenter,å hvert sammen med to på denne tiden Hva kan eg jøre for å finne ut av min usikkerhet! Tanken på gutter sexuelt jør meg kvalm.

Når eg jør ting med jenter føles d ikkje gale Håper du-dere har et godt tips! Det er alltid vanskelig å være usikker. Du er fortsatt ganske ung, og ting faller gjerne litt mer på plass med tida. Det er selvsagt en liten trøst for deg akkurat nå. Kanskje kan det være greit for deg å ta kontakt med Skeiv Ungdom som har et eget lokallag i Bergen. Kontaktinformasjon kan du få ved å sende en mail til post skeivungdom.

Dersom du ønsker å snakke med noen av oss i Helseutvalget treffes vi på telefon 23 35 72 Hilsen Merethe og Marga hepatitt Innsendt av: Anonym kan hepatitt smitte ved lesbisk sex. Både Hepatitt A og B er svært smittsomt, og smitter blant annet via avføring og blod.

Hepatitt B kan også lett overføres ved hudkontakt eller fingersex uten vaginalinntrengning. Hepatitt A og B kan også smitte dersom man har vært i kontakt med avføring under analsex eller rimming munn-til-anus-kontakt. Hepatitt C smitter via blod gjennom urene sprøyter eller urent tatoveringsutstyr. Det kan også smitte seksuelt, men er mindre vanlig. Hilsen Marga og Merethe Jente sex Innsendt av: Anonym finnes det noe brosjyrer eller liknede for jenter?

Mange spørsmål om lesbisk helse. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Drag name 46 svar. Norges beste pils 78 svar. Hvor stor pikk har forrige? Mange spørsmål om lesbisk helse Redaksjonen På forsiden - Trodde virkelig jeg var besatt av ånder Klare for Pride - med et flagg sydd av mor WHO friskmelder fetisjister og bdsm-ere Pride i byen homsene forlot.

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Du har helt rett i at kvinnesykdommer også gjelder for oss lesbiske. Derfor bør også vi gå jevnlig til gynekologisk undersøkelse, som kan avdekke blant annet disse temaene du tar opp. Vi mangler forskning som kan vise om vi er overrepresentert i forhold til en del bryst- og underlivs problemer. Vi trenger forskning som med sikkerhet kan vise oss noe om lesbiskes somatiske helse. Hilsen Marga og Merethe.

Ja, det bør du. Offisiell retningslinjer anbefaler alle kvinner å gå til underlivsundersøkelse og ta celleprøver hvert tredje år. Om du merker ubehag, forandringer i utflod, uregelmessige blødninger bør du kontakte lege. Hvis du bytter sexpartner ofte, kan det være greit å sjekke seg for seksuelt overførbare infeksjoner ofte.

Det er lite vanlig at kvinner smitter hverandre med sopp. Bakteriell vaginose derimot kan smitte fra kvinne til kvinne. Av og til kan det være vanskelig å vite om man har sopp eller bakteriell vaginose. Hør da i tilfelle med legen om partneren din også bør få behandling, slik at dere unngår å smitte hverandre fram og tilbake. Vi mangler oppdatert forskning på de fleste helseområder for lesbiske, siden seksuell legning ikke er en variabel i helseundersøkelser i Norge.

Vi har noen norske tall på levekår og livskvalitet, røyk, rus og psykisk helse. Den somatiske helsen, vet vi svært lite om. Andre handler om rus, komme ut problematikk, og ønske om samtaler. Noen har også spørsmål om våre tiltak. Vi har ansatte i Helseutvalget, men er helt avhengig av frivillige krefter i alt vårt arbeid. Anonym hva er egentlig flatbanking? En måte lesbene kan ha sex på, er å gni kjønnene mot hverandre, eller å gni kjønnet mot en kroppsdel.

Dette kalles å tribadere. Flatbanking er vel en mer "folkelig" variant av dette ordet, men inkluderer nå kanskje mer enn bare tribadering. Her må det vel være en gyllen mulighet for noen å starte en debatt på forumet her på Gaysir? Om noen har andre forslag - kom med dem! Du har rett i at lesbiske ikke er i en risikogruppe når det gjelder HIV. Men at vi ikke kan smitte hverandre med seksuelt overførbare infeksjoner, er en myte.

Vi kan bli smittet gjennom munnsex, fingring, deling av dildo og analsex. Du kan lese mer utfyllende om dette i brosjyren ²Bedre Lesbisk Helse- for kvinner som har sex med kvinner². Den kan du bestille hos Helseutvalget på telefon: Ja, dette virker som en riktig observasjon. I en del av våre grupper og seminarer snakker vi blant annet om akkurat disse temaene.

Større grad av kommunikasjon øker bevissthet og forståelse av oss selv og andre. Dette var en god idé, for vi mangler god norsk litteratur på dette området.

En bok som kan bestilles på amazone. Om andre har gode tips, kjør gjerne i gang en diskusjon på forumet på Gaysir. Der er det sikkert mange jenter som kan bidra. Vi ser noen forskjeller, men ikke helt entydige. De som er i komme-ut fasen, og de som har levd som lesbiske en stund, er opptatt av forskjellige ting.

..

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet hvordan har lesber sex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3. Guest gossip   0 0. Report post  ·  1.

Posted October 29, edited. Edited October 29, by Trille. Share this post Link to post Share on other sites. Guest Helga   0 0. Report post  ·  2. Posted October 29, Jeg er ikke lesbisk så jeg kan desverre ikke gi noe ordentlig svar her! Guest Gjest   0 0.

Report post  ·  3. Trille mod Edited October 29, by Trille. Gyngestol   9. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Guest Bellatrix   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. For meg, ja, men neppe for de som er lesbiske. Report post  ·  Yme   Jeg ville nå ikke si at en agurk er kortere en en penis.

Kittykat   Posted October 30, edited. Posted October 30, Guest deemess   0 0. Posted October 31, L-kursene står for Samtale, Kunnskap, Åpenhet og Livsstil.

Det er et ikke-moraliserende kurs hvor man deler erfaringer, reflekterer over egne valg og diskuterer miljø og holdninger, samt lærer mer om egen helse. S står for Ruserfaring, Aktiviteter og Samtale og er grupper for homser og lesber som har et avklart forhold til rus, og som ønsker seg et rusfritt nettverk. Du har kanskje vært i behandling og fått snakka lite om identitet, eller føler kanskje at ditt tidligere forhold til rus har hatt en sammenheng med hvilken seksuell legning du har.

Neste gruppe starter 4. Urban Overlevelse er gruppa for deg som er ung, og som innimellom føler at rusen dominerer mer enn du synes er ok. I gruppa treffer du andre som opplever det samme som deg, og temaene kan være oppturer og nedturer, håp og drømmer, identitet, seksualitet og det som ellers er viktig for akkurat deg. Neste gruppe starter 6. Er noe av dette noe for deg, eller vil du ha mer informasjon? KOntakt oss på 23 35 72 00, eller send oss en mail på marga helseutvalget.

Anonym Jeg har aldri hørt om jenter som beskytter seg når de har jentesex. En venninne av meg mener risikoen for å bli smittet ved jentesex er undervurdert. Hva mener dere om den påstanden? Hilsen Bård, Merethe og Marga Hvorfor varer mange lesbiske forhold kort? Anonym Jeg er av den generasjonen hvor jeg har fått oppleve forhold til lesbiske over lang tid. Det jeg lar meg merke både privat og ute er at forholdene ikke varer lenge. Går det over 3 år så jubler mamma, venner og øvrige.

Det vi imidlertid vet er at de fleste av oss er forskjellige, og vi håndterer livene våre på ulik måte. Noen av oss ønsker oss livslang kjærlighet, mens andre trives med andre innretninger for livet sitt. Hilsen Bård og Merethe Usikker ung jente Eg e en jente på 16 i fra bergen! Eg e veldig usikker på min legning,men eg e sikker på at eg e bifil! Men,eg e usikker på om eg e mer enn bifil! De to siste årene har eg bare likt jenter,å hvert sammen med to på denne tiden Hva kan eg jøre for å finne ut av min usikkerhet!

Tanken på gutter sexuelt jør meg kvalm. Når eg jør ting med jenter føles d ikkje gale Håper du-dere har et godt tips! Det er alltid vanskelig å være usikker. Du er fortsatt ganske ung, og ting faller gjerne litt mer på plass med tida.

Det er selvsagt en liten trøst for deg akkurat nå. Kanskje kan det være greit for deg å ta kontakt med Skeiv Ungdom som har et eget lokallag i Bergen. Kontaktinformasjon kan du få ved å sende en mail til post skeivungdom. Dersom du ønsker å snakke med noen av oss i Helseutvalget treffes vi på telefon 23 35 72 Hilsen Merethe og Marga hepatitt Innsendt av: Anonym kan hepatitt smitte ved lesbisk sex.

Både Hepatitt A og B er svært smittsomt, og smitter blant annet via avføring og blod. Hepatitt B kan også lett overføres ved hudkontakt eller fingersex uten vaginalinntrengning. Hepatitt A og B kan også smitte dersom man har vært i kontakt med avføring under analsex eller rimming munn-til-anus-kontakt. Hepatitt C smitter via blod gjennom urene sprøyter eller urent tatoveringsutstyr. Det kan også smitte seksuelt, men er mindre vanlig. Hilsen Marga og Merethe Jente sex Innsendt av: Anonym finnes det noe brosjyrer eller liknede for jenter?

Mange spørsmål om lesbisk helse. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Drag name 46 svar. Norges beste pils 78 svar. Hvor stor pikk har forrige? Mange spørsmål om lesbisk helse Redaksjonen På forsiden - Trodde virkelig jeg var besatt av ånder Klare for Pride - med et flagg sydd av mor WHO friskmelder fetisjister og bdsm-ere Pride i byen homsene forlot.

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Du har helt rett i at kvinnesykdommer også gjelder for oss lesbiske. Derfor bør også vi gå jevnlig til gynekologisk undersøkelse, som kan avdekke blant annet disse temaene du tar opp.

Vi mangler forskning som kan vise om vi er overrepresentert i forhold til en del bryst- og underlivs problemer. Vi trenger forskning som med sikkerhet kan vise oss noe om lesbiskes somatiske helse.

Hilsen Marga og Merethe. Ja, det bør du. Offisiell retningslinjer anbefaler alle kvinner å gå til underlivsundersøkelse og ta celleprøver hvert tredje år. Om du merker ubehag, forandringer i utflod, uregelmessige blødninger bør du kontakte lege. Hvis du bytter sexpartner ofte, kan det være greit å sjekke seg for seksuelt overførbare infeksjoner ofte.

Det er lite vanlig at kvinner smitter hverandre med sopp. Bakteriell vaginose derimot kan smitte fra kvinne til kvinne. Av og til kan det være vanskelig å vite om man har sopp eller bakteriell vaginose. Hør da i tilfelle med legen om partneren din også bør få behandling, slik at dere unngår å smitte hverandre fram og tilbake. Vi mangler oppdatert forskning på de fleste helseområder for lesbiske, siden seksuell legning ikke er en variabel i helseundersøkelser i Norge.

Vi har noen norske tall på levekår og livskvalitet, røyk, rus og psykisk helse. Den somatiske helsen, vet vi svært lite om. Andre handler om rus, komme ut problematikk, og ønske om samtaler. Noen har også spørsmål om våre tiltak.

Vi har ansatte i Helseutvalget, men er helt avhengig av frivillige krefter i alt vårt arbeid. Anonym hva er egentlig flatbanking? En måte lesbene kan ha sex på, er å gni kjønnene mot hverandre, eller å gni kjønnet mot en kroppsdel. Dette kalles å tribadere. Flatbanking er vel en mer "folkelig" variant av dette ordet, men inkluderer nå kanskje mer enn bare tribadering.

Her må det vel være en gyllen mulighet for noen å starte en debatt på forumet her på Gaysir? Om noen har andre forslag - kom med dem!

Du har rett i at lesbiske ikke er i en risikogruppe når det gjelder HIV. Men at vi ikke kan smitte hverandre med seksuelt overførbare infeksjoner, er en myte. Vi kan bli smittet gjennom munnsex, fingring, deling av dildo og analsex. Du kan lese mer utfyllende om dette i brosjyren ²Bedre Lesbisk Helse- for kvinner som har sex med kvinner².

Den kan du bestille hos Helseutvalget på telefon: Ja, dette virker som en riktig observasjon. I en del av våre grupper og seminarer snakker vi blant annet om akkurat disse temaene. Større grad av kommunikasjon øker bevissthet og forståelse av oss selv og andre. Dette var en god idé, for vi mangler god norsk litteratur på dette området. En bok som kan bestilles på amazone. Om andre har gode tips, kjør gjerne i gang en diskusjon på forumet på Gaysir.

Der er det sikkert mange jenter som kan bidra. Vi ser noen forskjeller, men ikke helt entydige. De som er i komme-ut fasen, og de som har levd som lesbiske en stund, er opptatt av forskjellige ting.

Samtidig velger noen å leve uten noen tilknyting til et homofilt miljø eller nettverk. Generelt sett er lesbiske opptatt av ulike ting i ulike faser i livet.

Men av og til kan utfordringer og erfaringer rundt lesbisk helse være sammenfallende. NOVA-rapporten og Helseutvalgets bruk av den. For oss i Helseutvalget er funnene i rapporten viktige for å målrette våre tiltak. Mye kan sikkert sies om utvalgsmetodene, men rapporten synliggjør at noen grupper lesbiske og homofile har ekstra utfrodringer i forhold til rus.

I samarbeid med Bera Ulstein Moseng, som har skrevet rapporten, holder Helseutvalget foredrag om de funnene som er gjort. Det bevilges mer penger til menn som har sex med menn, pga overrepresentasjon i forhold til hivsmitte.

Eskortejenter sjekkesider

Kåte eldre damer latvia erotic massage

Lesber norsk sex forum

sep Vi har noen norske tall på levekår og livskvalitet, røyk, rus og psykisk helse. Er det egentlig noen vits i å forsøke å ha sikrere sex som lesbisk. Norske Milfer Ryggebyen Xxx Free Videos Swinger Forum Indlægget Massasje . Porn Gratis Online Dating Hundejde Lesbisk Dating Norske Sex Sider Søre. Når jeg er på seriøse sexforum skulle man tro man var på en annen og ikke i norge, om dib liksom skal representere gjennomsnitts damene i.